Salming oprema za Trail running

13.03.2019

Trčanje u prirodi predstavlja jedinstveno iskustvo. 

Od ugodnog trčanja po obližnjoj šumi pa do pravog pustolovnog trčanja po bespućima, Trail running zna iz nas izvući elementarno i dati nam osjećaj povezanosti s prirodom, za vrijeme dok debla drveća, potoci koji žubore i pogledi koji oduzimaju dah, nestaju za nama.

Trail running nas pritom često dovede i na, za trkača neugodne, valovite, stjenovite, mokre terene, koji mogu biti prava noćna mora i uzrokovati različite ozljede. Stoga oprema ima ključni značaj! Pri Salmingu, gdje već niz godina izrađuju vrhunsku opremu za Trail tek, toga su itekako svjesni. 

Osim sportske odjeće, koja štiti od vremenskih uvjeta svih vrsta, izvrstan izbor za trčanje u prirodi su i Salming tenisice za trčanje. Desetogodišnje iskustvo, tehničko znanje i visoko kvalitetna izrada, razlozi su zbog čega je to švedsko poduzeće među vodećima u izradi tenisica, koje vam osiguravaju udobnost, izvrsno prianjanje na različitim terenima, a prije svega daju odličnu zaštitu od iznenadnih i dugoročnih ozljeda nogu i stopala tijekom trčanja. 

Birajte ovu vrhunsku opremu za Trail running!

Nazaj na seznam novic